Novosti

25. 3. 2013.

Kakve rezultate možete očekivati od programskih rješenja SWING Informatike…

„ePula servis za građane“ među najboljim informatičkim komunikacijama u cijeloj regiji

Predstavnici Grada Pule sudjelovali su na regionalnom radnom ICT sastanku “Lokalna vlast u službi građana: jačanje društvene odgovornosti”, koji je u Skoplju organizirala Svjetska banka u suradnji s Institutom za internacionalni prostorni razvoj (I2UD) i Co-PLAN Institutom za razvoj staništa.

Pomoćnica pročelnika Ureda Grada Lovorka Hajdić-Golja, u suradnji s voditeljem Odsjeka za informatiku Davorom Sebastijanom i savjetnikom za informatiku Draženom Stepanovom, održala je zanimljivu prezentaciju “e-Pula servis za građane” koju su ostali sudionici ocijenili iznimno dobrim primjerom napredne informatičke komunikacije u cijeloj regiji.

Radni sastanak okupio je članove i predstavnike iz nekoliko lokalnih uprava, civilnih udruga i privatnog sektora, a kroz predavanja i panel diskusije upoznali su se s rezultatima Inicijative društvene održivosti i odgovornosti koja je provedena u pet odabranih pilot gradova: Banja Luci, Dürres, Prištini, Sarajevu i Skoplju.

Regionalni radni sastanak omogućio je svim predstavnicima lokalnih uprava uvid u najbolja rješenja u postizanju veće odgovornosti, pružanja usluga i otvaranja dijaloga s građanima.

Izvor: Pula.hr