Novosti

11. 2. 2015.

Najava nove generacija SWING aplikacija

Naša tvrtka ove godine ulazi u 25 godina postojanja. Za to vrijeme, izgradili smo softverska rješenja za upravljanje strankama, procesima i dokumentima. Posvećenost isključivo toj problematici, prometnula nas je u respektabilnog proizvođača takvog softvera u Hrvatskoj i šire.

Ozbiljnost i dodatnu težinu našim rješenjima upotpunio je i certificirani integrirani sustav upravljanja, iz kojega posebno ističemo sustav za upravljanje društveno odgovornim poslovanjem.

Jubilarna godišnjica bit će popraćena izdavanjem nove generacije SWING aplikacija pod zajedničkim imenom SWING Paperless Office, koja obuhvaća upravljanje dokumentima, procesima i strankama. Sustav za upravljanje kvalitetom SWING Quality Manager može biti samostalan ili integriran u cjelokupno rješenje.

Nova je generacija aplikacija razvijana nekoliko godina i odlična je prilika kapitalizirati stečeno znanje i iskustvo te značajno unaprijediti kvalitetu i funkcionalnost našeg softvera:

  • nekoliko desetljeća bavljenja e-poslovanjem garantira ekspertno poznavanje problematike i usmjerava korisnike na „pravi kolosijek“
  • brižljivo odabrana infrastruktura, baza podataka i izvještajni alat nude stabilnost i dugoročnost rješenja, uz minimalna ulaganja naših klijenata
  • uklonjene poteškoće sa postojećom IBM softverskom infrastrukturom – od veličine baze, preko izvještavanja, do rada sa udaljenih lokacija
  • korištenje Internet preglednika eliminira ograničenja vezana za korištenje operativnog sustava, e-mail klijenata i pametnih uređaja.

Novo će aplikativno rješenje biti raspoloživo u drugom kvartalu tekuće godine, a do kraja polugodišta nudit će se uz značajne promotivne popuste, kako za postojeće, tako i nove korisnike.

Detaljnije informacije možete dobiti na telefon +385 21 317 784.

SWING Informatika d.o.o,
Nenad Stojiljković, dipl.oec.
Izvršni direktor