Novosti

11. 11. 2008.

NEXE GRUPA: Povelja za poticanje i primjenu kvalitete u hrvatskom gospodarstvu

Zagreb – Tvrtka NEXE GRUPA d.d. Našice dobila je povelju za poticanje i primjenu kvalitete u hrvatskom gospodarstvu za proteklu godinu. Dodjela povelja inicijativa je Hrvatskog društva za kvalitetu kojom se nagrađuju istaknuti pojedinci i organizacije, koji u svom svakodnevnom poslovanju primjenjuju i populariziraju filozofiju kvalitete. Suorganizatori skupa su Hrvatska gospodarska komora, Hrvatski zavod za norme, Državni zavod za mjeriteljstvo i Hrvatska akreditacijska agencija.

Konkretan razlog dobivene nagrade je istovremena certifikacija 7 tvrtki članica NEXE grupacije u 3 države, što je rijetko viđen poslovni pothvat.

Na prigodnoj prezentaciji prilikom preuzimanja povelje, Krešimir Knežević, voditelj sustava kvalitete NEXE grupacije, izjavio je, da mu je pri realizaciji ovog zahtjevnog projekta u velikoj mjeri pomoglo softversko rješenje SWING Quality Manager, proizvod tvrtke SWING Informatika.

Ovom je nagradom NEXE grupi, SWING Informatika još jednom opravdala svoje postojanje – pomogla je svom klijentu da bude uspješniji i da sa lakoćom postigne vrhunske rezultate.

SWING Informatika d.o.o.