Novosti

10. 1. 2011.

Rekordna implementacija SWING sustava u Općini Medulin

Općina Medulin je u samo 3 tjedna u cijelosti implementirala softversko rješenje za upravljanje elektroničkim predmetima i dokumentima. Imajući na umu da je istovremeno primijenjena nova organizacija, te revidirani svi predmeti i obrasci općinske uprave, može se slobodno reći da je ovdje riječ o vrlo respektabilnom rezultatu, budući da se ovakvi projekti u drugim javnim tijelima vrlo često realiziraju višemjesečnim angažmanom njihovih zaposlenika.

Korištenje SWING aplikacije za upravljanje predmetima i dokumentima nesumnjivo će poboljšati funkcioniranje općinske uprave – povećati transparentnost poslovanja, ubrzati procese i povećati zadovoljstvo stanovnika medulinske općine.

Po stabiliziranju cjelokupnog sustava, u planu je prijeći u cijelosti na „ured bez papira“ korištenjem elektroničkog potpisa i elektroničke isprave.

Općina Medulin je još jedan dokaz da tijela lokalne samouprave imaju potencijala za vrhunske rezultate. Oni svojim primjerom potvrđuju činjenicu da moderna poslovna rješenja nisu samo monopol banaka i telekomunikacijskih kuća, kao ni bogatih i velikih tijela javne uprave.

SWING Informatika d.o.o.

Kontakt podaci:
Nenad Stojiljković
SWING Informatika d.o.o.
nenad.stojiljkovic@swing.hr