Novosti

17. 10. 2013.

SWING Informatika dobila certifikat za društveno odgovorno poslovanje

Tvrtka SWING Informatika iz Splita dobila je certifikat za društveno odgovorno poslovanje prema standardu IQNet SR-10. Prema neslužbenim informacijama ovo je 31. certifikat takve vrste u svijetu.

Zanimljivo je napomenuti da se certifikaciji može pristupiti samo pod uvjetom ako postoje najmanje dva prethodno certificirana sustava kvalitete. SWING Informatika je do sada posjedovala certifikate ISO 9001:2008 i ISO 27001:2005.

„Sretan sam što smo smogli snage da u ovim recesijskim vremenima, osim nastojanja za osiguranje kontinuiteta poslovanja, uspijemo dobiti ovakvo priznanje. Na ovaj se način pokušavamo pozitivno distancirati, dokazati svoju zrelost i pokrenuti postupak podizanja poslovanja na višu razinu – društveno odgovornu razinu. Ovo podrazumijeva da se poslovni ciljevi pomiču – sa isključivo vlasnika i investitora putem maksimiziranja profita – na druge interesne skupine: zaposlenike, kupce, dobavljače i partnere, konkurenciju, institucije i udruge, državnu upravu, društvenu zajednicu i prirodni okoliš. Ovo je prilika da postanemo kako bolja tvrtka, tako i bolji ljudi, svaki od nas ponaosob.“ – rekao je Nenad Stojiljković, izvršni direktor tvrtke.

SWING Informatika d.o.o.

Kontakt podaci:
Nenad Stojiljković
SWING Informatika d.o.o.
nenad.stojiljkovic@swing.hr