Novosti

20. 3. 2014.

SWING Informatika novi član Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj

Na 17. skupštini Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj koji se održao u Humu na Sutli, tvrtka SWING Informatika je i službeno predstavljena kao novi član.

Hrvatski poslovni savjet za održivi razvoj – HR PSOR je neprofitna ustanova privatnog sektora. Četrdeset članova – predstavnika hrvatskog gospodarstva udružuju znanje, inovativnost i odgovornost u traganju za razvojnim putovima koji uravnotežuju poslovni uspjeh, društvenu dobrobit i zaštitu okoliša.

Povodom prijema u članstvo, direktor tvrtke Nenad Stojiljković rekao je:

“U nastojanju da postane aktivni sudionik u postupku preobrazbe poslovnog ponašanja u društveno odgovorno, tvrtka SWING Informatika je pristupila članstvu u Hrvatskom poslovnom savjetu za održivi razvoj. Iako je prijem u članstvo unaprijed planirana aktivnost, ipak nije jednostrani čin, budući da su postojeći članovi morali dati svoju suglasnost.

Premda ovdje nije riječ ni o komercijalnom niti prodajnom uspjehu, mi smo u SWING Informatici ponosni na činjenicu što smo se uvrstili u krug tvrtki koje „razmišljaju drugačije“. Ovom akcijom samo smo nastavili u pravcu koji smo zacrtali certificiranjem sustava upravljanja društvenom odgovornošću prema normi IQNet SR-10.

Vjerujemo da ćemo svojim trudom i zalaganjem pridonijeti „poželjnim promjenama u društvu, ekonomiji i okolišu tako da i buduće generacije imaju jednake mogućnosti zadovoljenja svojih potreba“ – kako je navedeno u viziji HR PSOR-a.”

SWING Informatika d.o.o.

Kontakt podaci:
Nenad Stojiljković
nenad.stojiljkovic@swing.hr