Novosti

1. 4. 2012.

SWING Process Manager implementiran u Upravni odjel za socijalnu skrb, zdravstvenu zaštitu i suradnju s braniteljima i braniteljskim udrugama u Gradu Splitu

Dana 01.04.2012. uspješno je završena implementacija SWING Process Managera (SPM) u Upravni odjel za socijalnu skrb, zdravstvenu zaštitu i suradnju s braniteljima i braniteljskim udrugama u Gradu Splitu. Tako je nakon uspješne implementacije u Uredu za prijam građana ovo drugi odjel Grada Splita u kojem se koristi naša aplikacija.

Implementacija je izvedena u vrlo kratkom roku od nepunih mjesec dana, što je i bio jedan od ključnih zahtjeva naručitelja obzirom na količinu otvorenih predmeta koju je trebalo što hitnije riješiti.
Pored standardnih funkcionalnosti koje korisnicima nudi SPM, iako ovdje nije riječ o financijsko-računovodstvenoj aplikaciji, u sklopu ovog projekta omogućeno je i online dostavljanje naloga za isplatu bankama.

Uvođenjem ovog sustava postupak izdavanja rješenja iz oblasti socijalne skrbi je višestruko ubrzan, te je konačno omogućena potpuna kontrola i upravljanje nad ovim procesima, na zadovoljstvo kako djelatnika odjela, tako i građana Splita, kojima nažalost ovaj odjel postaje sve važniji.

Toni Veldić
Direktor razvoja
SWING Informatika d.o.o.