Izjave

Nexe Grupa

SWING Quality Manager se pokazao kao vrlo praktičan i pouzdan alat za izdavanje, razdiobu, izmjenu i čuvanje dokumenata u jednom vrlo dobro dokumentiranom sustavu. Program je omogućio upravljanje dokumentima koji su pohranjeni u elektronskom obliku, bez potrebe za ispisivanjem, te se danas na taj način koristi više od 500 dokumenata koji se vrlo jednostavno koriste i osuvremenjuju. U 2006. je donesena odluka da se u čitavoj Nexe Grupi (danas su to 24 tvrtke koje djeluju u tri države – Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini) uvede ovakav sustav upravljanja kvalitetom.

Krešimir Knežević, Direktor sektora za sustave upravljanja
Nexe Grupa

Raiffeisen Leasing d.d.SWING Process Manager je unapredio i optimizovao našu unutrašnju komunikaciju i time sve procese značajno ubrzao. Rekonstrukcija u slučaju bilo kakvog propusta uzrokovanog zbog odstupanja od standardne procedure je pojednostavljena zahvaljujući upotrebi istog. Bez SPMa se može, ali lakoća i brzina rada koju ovo SW rešenje donosi čini nezamenljiv deo poslovanja naše kompanije.”

Ivan Sakotić, Head of IT Department
Raiffeisen Leasing d.d. Beograd

Uniqa Osiguranje d.d.

Uvođenjem SQM-a i SPM-a za kratko vrijeme smo unaprijedili efikasnost i kvalitet poslovanja jer smo uspjeli (1) formirati elektronsku arhivu dokumenata te skratiti vrijeme potrebno za kreiranje, pretraživanje i distribuciju dokumenata, (2) skratiti vrijeme potrebno za rješavanje postavljenih zahtjeva automatiziranjem procesa koji uključuju definisanje, zadataka, nositelja, rokova i elektronskog ciklusa odobravanja, (3) identificirati nedostatke postojećih procesa pohranjivanjem zapisa o svim segmetima poslovanja.

Nedžad Kapidžić, Business Organisation/Organizacija poslovanja
Uniqa Osiguranje d.d. Sarajevo

Zračna Luka Split

“Veoma smo zadovoljni fleksibilnošću tvrtke ‘SWING Informatika’ i spremnošću da udovolje našim zahtjevima, kao i količini energije i truda koji ulažu u rješavanje problema, nastojeći pridonijeti našem boljem poslovanju.”

Srđana Dragičević, Savjetnik za poslovne procese
Zračna Luka Split

Procom d.o.o.

“Tvrtka ProCom d.o.o. intenzivno surađuje s tvrtkom SWING Informatika duže od deset godina. Za to vrijeme uspješno smo okončali nekoliko velikih projekata na Lotus/Domino platformi s rješenjima koja je razvila SWING Informatika naročito u području javne uprave Bosne i Hercegovine. Kvalitetna rješenja, odlična metodologija i jasna podjela obaveza u implementaciji obilježja su naše uspješne suradnje.”

Muhdin Miko Mujačić, direktor
Procom d.o.o. Gračanica, Bosna i Hercegovina

Komtek d.o.o.

Na prvi pogled je očigledno da su SWING-ovi proizvodi rezultat velikog iskustva i dubokog poznavanja menadžerske i poslovne problematike. Jasnoća, razumljivost i široka primjenjivost SWING-ovih rješenja motivirala nas je na partnerstvo sa SWING Informatikom. Odaziv tražišta i reakcije korisnika pokazali su da smo na ispravnom putu, a rezultati postignuti primjenom SWING-ovih rješenja premašuju ne samo naša očekivanja nego i očekivanja naših korisnika.

Tihomir Mijušković, direktor
Komtek d.o.o. Beograd, Srbija

 

ConsultorPreko petnaest godina bavimo se poslovnim savjetovanjem u segmentu poduzetništva i komunalnog sektora. U suradnji sa SWING-om smo dobili alate koji našim korisnicima omogućavaju, ne samo razumijevanje dobre prakse, već i njenu primjenu u svakodnevnom životu tvrtke, kroz napredne upravljačke metode kao što su:

  • Upravljanje poslovnim procesima (BPM & BPR)
  • Upravljanje odnosima s partnerima (CRM)
  • Upravljanje kvalitetom (QMS, ISO 9001 i druge norme)

Više od dobrog savjeta, korisnici cijene, praktična rješenja!

Žarko Baštovanović, direktor
Consultor d.o.o. Rijeka, HR