PARTNERI

hrvatska

Consultor, Rijeka

Preko petnaest godina bavimo se poslovnim savjetovanjem u segmentu poduzetništva i komunalnog sektora. U suradnji sa SWING-om smo dobili alate koji našim korisnicima omogućavaju, ne samo razumijevanje dobre prakse, već i njenu primjenu u svakodnevnom životu tvrtke, kroz napredne upravljačke metode kao što su:

– Upravljanje poslovnim procesima (BPM & BPR)
– Upravljanje odnosima s partnerima (CRM)
– Upravljanje kvalitetom (QMS, ISO 9001 i druge norme)

Više od dobrog savjeta, korisnici cijene, praktična rješenja!

www.consultor-ri.hr

Žarko Baštovanović, direktor
Consultor d.o.o. Rijeka, HR

BOSNA I HERCEGOVINA

PROCOM, Gračanica

“Tvrtka ProCom d.o.o. intenzivno surađuje s tvrtkom SWING Informatika duže od deset godina. Za to vrijeme uspješno smo okončali nekoliko velikih projekata s rješenjima koja je razvila SWING Informatika naročito u području javne uprave Bosne i Hercegovine. Kvalitetna rješenja, odlična metodologija i jasna podjela obaveza u implementaciji obilježja su naše uspješne suradnje.”

www.procom.ba

Muhdin Miko Mujačić, direktor
Procom d.o.o. Gračanica, Bosna i Hercegovina

SRBIJA

KOMTEK, Beograd

Na prvi pogled je očigledno da su SWING-ovi proizvodi rezultat velikog iskustva i dubokog poznavanja menadžerske i poslovne problematike. Jasnoća, razumljivost i široka primjenjivost SWING-ovih rješenja motivirala nas je na partnerstvo sa SWING Informatikom. Odaziv tražišta i reakcije korisnika pokazali su da smo na ispravnom putu, a rezultati postignuti primjenom SWING-ovih rješenja premašuju ne samo naša očekivanja nego i očekivanja naših korisnika.

www.komtek.rs

Tihomir Mijušković, direktor
Komtek d.o.o. Beograd, Srbija